Gratis verzenden vanaf €70,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

WANTED: URBAN EXPLORER

Brainy Days zoekt een nieuwe eigenaar.

Na een mooie reis door Bangladesh & Thailand heb ik de knoop doorgehakt! Mijn hart ligt bij het bedenken en creëren van nieuwe creatieve concepten. Het concept Brainy Days staat als een huis en is toe aan een nieuwe eigenaar die het retail concept verder uit wil bouwen.

Heb je interesse in het merk Brainy Days & de online store, inclusief brandboek, klantenbestand & social media kanalen? Stuur dan een mailtje naar vera@brainydays.nl

From the beginning until now..

Het Brainy Days avontuur begon 4 jaar geleden (april 2014) als een pop up store met wisselende thema’s in de Hazenstraat, hartje Jordaan. Als bezoeker werd je meegenomen op ontdekkingsreis. Elke drie maanden werd een nieuw thema gelanceerd met een bijpassend interieur, zorgvuldig samengestelde collectie en online magazine dat direct gekoppeld was aan de online store. De thema’s kregen veel media-aandacht door magazines zoals, Linda, Elle en Vt wonen.

In 2015 is Brainy Days verhuisd naar een nieuwe locatie. Hier ontstond meer ruimte voor de online store, middels dit kanaal groeide Brainy Days en haar bereik snel, vandaag de dag telt het bezoekersaantal 10.000 mensen per maand. Op de verschillende social mediakanalen worden we gevolgd door 30.000 actieve volgers.

In 2016 won Brainy Days op de Dutch Retail Experience Award zowel de juryprijs als de publieksprijs in de categorie best online retail experience. Hiermee kreeg Brainy Days veel aandacht van de belangrijke vakpers, waaronder een uitgebreid artikel in Textilia magazine.

Inmiddels is Brainy Days uitgegroeid tot dé online store waar je als urban explorer nieuwe merken en trends ontdekt.