Gratis verzenden vanaf €65,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

Engaged x Brainy Days

LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-10

Engaged, de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt!

Een tijdje geleden werd ik door Vivian en Judith benaderd of ik invulling wilde geven aan de pop up store op Engaged. Zelf had ik de match met Brainy Days en een trouwbeurs misschien niet zo snel gemaakt. Maar al gauw was ik super enthousiast en zei ik volmondig JA op deze samenwerking. Op mijn verjaardag afgelopen 2 februari hebben Judith en Vivian hun eigen boek:  Het nieuwe trouwen gelanceerd! Een super gaaf boek vol inspiratie voor iedereen die niet op de traditionele manier wil trouwen. Dit alles tijdens een sfeervol persevent, een soort van mini bruiloft! Denk hierbij aan een perfect gestylde tafel met veel kaarsen, pastel kleurige bloemen en koper bestek, LOVE IT! Ook de menukaart en het eten wat verzorgt werd door Marvin was bijna te mooi om op te eten, echt werkelijk zo ontzettend mooi gepresenteerd! Alles op deze dag was Instagramproof. Na de heerlijke 3 gangen lunch, aten we red velvet bruidstaart en gingen daarna aan de slag met het maken van een bloemenkrans. Deze workshop werd gegeven door MK bloemen, een van de deelnemers op de beurs van afgelopen weekend.  Ik denk dat ik nog nooit zo’n leuke feestelijke verjaardag heb gehad. Trots met zelfgemaakte bloemenkrans en een hoop leuke gesprekken verder met andere deelnemers van de beurs zoals Wild at heart bridals en MK Flowers en Youtubers Rachel van de Huismuts en Annic van Wonderen ging ik naar huis en had ik inmiddels ontzettend zin gekregen in het event zelf!

Afgelopen weekend was het zover en stonden we zowel zaterdag 25 februari als zondag 26 februari op de beurs met onze pop up store. We hadden het thema let love glow aan de pop up gehangen en deelde lichtgevende armbandjes uit en verkochten neon hart lampen. Tessa de nieuwe stagiair van Engaged bleek ook nog eens een kei in handlettering en toverde in 5 minuten een mooie handlettering tekst op ons meegebrachte klapbord. De sfeer was echt zo gezellig! We hebben ontzettend leuke gesprekken gehad met bezoekers, maar ook met vele creatieve deelnemers zoals Story River en Gift by Nature. Wie weet wat daar nog aan samenwerkingen uit kan kan komen! En ik heb natuurlijk ook genoeg inspiratie opgedaan voor als ik zelf ooit ga trouwen met Hans :)

Heb je deze beurs nou gemist? Wees niet getreurd want in september vindt de volgende editie van Engaged plaats in de Westergasfabriek en uiteraard zijn wij er weer bij met een pop up store! Ik kijk weer uit naar de volgende editie met alleen maar LOVE <3.

Leonne van Leonnephotography heeft super leuke foto’s van ons op de beurs gemaakt, wat zijn we hier blij mee! Thanks Leonne!

LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-3
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-10
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-12
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-13
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-14
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-15
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-16
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-17
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-18
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-19
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-21
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-23
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-24
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-25
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-26
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-27
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-28
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-29
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-30
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-32
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-33
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-35
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-4
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-5
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-6
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-7
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-8
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-9
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-20
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-22
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-31
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-34
LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)