Gratis verzenden vanaf €65,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

IT’S A POP-UP MALL!

Afgelopen donderdag 7 september was de opening van de nieuwe pop-up mall Lil’ Amsterdam, en wij waren erbij!

In deze underground mall zijn jonge creatievelingen samengekomen en hebben stuk voor stuk een super toffe pop-up winkel geopend. Het aanbod aan winkels is heel uiteenlopend: er is veel kunst te vinden, zoals van Merijn Kavelaars, je kunt schoonheidsbehandelingen krijgen bij Treatwell, shoppen bij bijvoorbeeld Daily Paper of de afstudeercollectie van studenten van AMFI bewonderen.

treatwell
graffiti
letitgrow

Ook is er een winkeltje van het Moco Museum waar ze tickets verkopen en een sneak peek geven van de tentoonstelling.

De winkel/ showroom van Vincent Mock is ook erg toonaangevend. Hij heeft verschillende kunstwerken gemaakt, bijvoorbeeld een in de vorm van een haai. Supergaaf, maar de betekenis erachter is nog mooier: de levensgrote haai is namelijk gemaakt van vishaken. Hiermee wil hij mensen bewuster maken van hoe zij omgaan met de natuur.

banksy
BANKSY2
vincentmock2

Waar wij allebei ook erg enthousiast van werden, was de winkel van Mokum Collective. Dit is een groep van verschillende designers die hun producten samen aanbieden in een winkel. Hoewel alle designers echt hun eigen stijl en producten hebben, past alles perfect bij elkaar. Vooral de lampen van Hart & Ruyt zijn erg mooi en passen in elk interieur. Ze worden allemaal handgemaakt en worden verkocht voor een heel fijne prijs!

hartenruit
hartenruit2
hartenruit

Lil’ Amsterdam is de plek waar creatief Amsterdam samenkomt, dus is zeker de moeite waard om eens te gaan kijken en inspiratie op te doen!

Liefs Brainy Team,
Vera, Tessa & Juul