Gratis verzenden vanaf €65,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

LET’S SHINE & SHOWUP!

Vorige week was ik zowel zondag als maandag te vinden op ShowUp!

Een toonaangevende beurs voor Home & gift die twee keer per jaar plaatsvindt in de mooie expo-ruimte in Vijfhuizen. Je kan er bekende merken vinden zoals Hay, Hubsch en House Doctor maar ook kleine StartUps die hun merk hier lanceren. De combinatie van grote spelers en kleine merken maakt het beursbeeld erg verrassend. Er was dan ook genoeg inspiratie te vinden! Wat ook leuk is om te ontdekken, zijn de trends die je bij vele merken terugziet en als een rode draad door heel de beurs heen lopen.
De foto’s laten een selectie zien van de parels die wij ontdekt hebben op ShowUP!

stippel2
lichtblauwservies

Let’s go classy & cosy

Je ziet heel veel mooie donkere kleuren zoals aubergine, nacht blauw en donkergroen. Deze worden ook veel gecombineerd met kleuren zoals okergeel en poederroze voor een spannend, colourblocking effect. Qua materialen zie je veel warme materialen zoals velours, canvas en ook veel goud messing. De warme kleuren en warme materialen die zorgen voor gezelligheid en warmte in huis.

Bedroom
newmyt3

Nature is everywhere!

De natuur is onlosmakelijk verbonden aan bijna elke trend, je ziet planten, organische prints, veel rotan en houtsoorten door elkaar gemixed. Ook zie je veel natuursteen zoals marmer en ook terrazzo is terug van weggeweest! We like!!  De vintage look van natuurlijke verwering zoals oxidatie van metaal en erosie in porselein zie je veel in combinatie met strak Scandinavisch design.

spruit
Flowers

Dare to be different

Eigenlijk kan deze winter heel veel! Grafisch met organisch, vintage met Scandinavisch design, en lichte kleuren gecombineerd met donkere kleuren. Zolang het maar op een classy manier bij elkaar gestyled wordt. Mix en match maar de juiste balans is key!

Wij werden in ieder geval heel erg blij van de kleuren en materialen die je op je eigen manier met elkaar kan combineren.

Oh en de Urban Jungle trend is nog lang niet voorbij, wat goed nieuws is voor ons als planten liefhebbers!

brutalist
brutalist2

ListenUP Talks

Tijdens het schatzoeken naar nieuwe merken, kon je inspiratievolle ListenUP talks volgen waarin een trend forecast werd gegeven door trendwatcher Jan Agelink en Instagram guru Kirsten Jassies tips gaf over hoe je Instagram stories zakelijk goed in kan zetten.
Naast dat het een inspirerende plek is om nieuwe merken, producten te spotten voor Brainy Days is het ook een groot netwerk event. Inmiddels zijn er al zoveel merken die we verkocht hebben, verkopen of zouden willen gaan verkopen te vinden, dat het heel leuk is om de designers weer te zien en even bij te kunnen praten. We hebben de oren van ons hoofd afgekletst met onder andere Annet Weelink, Sandra van Pucbags, Mrs Novo en Dopper.

 

doing-goods
Mokken

Brainy Days X ShowUP collaboration

Naast Brainy Days doe ik ook de social media voor ShowUp. Naast het posten van foto’s op Instagram en Facebook heb ik tijdens het event de stories gevuld met alle highlights die er te zien waren. Het is jullie dan misschien ook wel opgevallen dat het op het Brainy Days account wat rustiger was afgelopen weken. Het is dan ook bijna niet te doen om twee accounts totaal te voorzien van content. Instagram, Stories en Facebook zijn al een dagvullend programma voor 1 account laat staan twee accounts ;).

Ook heb ik voor ShowUP een brandactivatie photobooth bedacht. Dit was een roze geverfde spotlight met daarin roze meubeltjes met de quote: ‘Let’s shine and ShowUP!’ Opvallend was de booth zeker! En precies zoals de bedoeling was, gingen vele bezoekers en deelnemers op de foto in de photobooth. Erg leuk om te zien dat je heel veel roze spotlight foto’s tegenkomt als je zoekt op #showup17.

 

BrainyTeam2
detailshowupstand

Oh, en mocht je zelf een winkel of webshop hebben of als je een stylist of blogger bent zet dan alvast de volgende editie van ShowUP in je agenda. Deze is 4+5 februari en is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Wij zijn sowieso weer van de partij, wie weet met weer een leuke samenwerking met ShowUp…

Liefs Brainy team,

Vera, Tessa & Juul