Gratis verzenden vanaf €65,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

PERFECTLY UP IN THE SKY

Afgelopen week zijn wij druk in de weer geweest met het bedenken van een nieuwe winactie en maken van nieuwe beelden. Dit alles in het teken van bloemen. Het is dan ook een ware flowerbomb geworden! Wil jij weten hoe we dit hebben gedaan en waar we deze styling nog meer gaan toepassen? Lees dan verder…

Get some flowers

Allereest zijn we naar de flower shop geweest voor fleurige modelletjes! Wij vonden het belangrijk dat het er zomers uit zou zien en hebben daarom ook gekozen voor frisse kleurtjes!

vaasjes flower styling

Flowerbomb

Nadat we de bloemen op goede lengtes hadden geknipt zijn we begonnen met de styling. Omdat de bloemen een echte flowerbomb moesten uitstralen diende er veel variatie te zijn tussen verschillende hangvaasjes, bloemen en kleuren. De hangvaasjes en bloemen hebben we met verschillende touwtjes aan het plafond bevestigd.

vaasjes in progress

Styling

Vervolgens zijn we de styling van de modellen wat gaan aanpassen en verschuiven! We kwamen er hier bijvoorbeeld achter dat er nog wat miste. Om een echte flowerbomb neer te zetten hadden we geen witte maar roze achtergrond nodig!

vaasjes shoot

Tada!

Een touch of pink is always a good idea! Maar het was nog steeds niet helemaal af! Soms moet je in de styling van een shoot flink wat aanpassingen doen of andere beslissingen nemen. Alles voor het perfecte plaatje!

Vaasjes flowerbomb

GROEN!

Meer groen was de finishing touch! Door wat groene bladeren tussen de bloemen te hangen oogt het wat speelser. Dit was voor ons de kers op de taart, helemaal Brainy!

hangvaasjes set

Flavourites

Deze flower try out was een test voor ons concept tijdens het evenement van Flavourites! Dit jaar bestaan ze 10 jaar en zal het een groots feestje worden! Benieuwd naar onze stand en het concept? Bestel dan je kaartjes via onderstaande link en kom een kijkje nemen! http://www.flavouritesfeest.nl/besteltickets/

Winactie

Wil je mee doen met de winactie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en like en comment onze instagram post over de actie! Je kunt meedoen t/m 30 april. In de eerste week van mei maken we de winnaar bekend.

Alle vaasjes die op de foto te zien zijn, zijn hier te vinden op de webshop

En nu: Style it the Brainy way!

Bolvaas met airplant €12,50
Standaard geleverd met cremekleurig katoenen koord. De vaasjes kan je op allerlei manieren stylen. Gebruik in plaats van koord bijvoorbeeld lint of een leren veter. Ook kan je in plaats van een airplant een mooie bloem met een klein laagje water doen.

Shop ‘m hier.

Tube vaas € 12,50
In deze vaas kan je van alles doen. Maak een mini terrarium door er een klein plantje in te doen. Wil je de tube transparant houden? Ga dan aan de slag met bijvoorbeeld een waterplantje of bloemen zoals wij in deze styling hebben gedaan. Let wel goed op dat de vaas niet te zwaar word en leg dus een goede stevige knoop ik het koord of lint wat je gaat gebruiken. Wil je het super easy houden en heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Koop dan een paar lange airplants en stop deze in de vaasjes, dan zijn ze meteen ready to hang!

Shop ‘m hier.

Flower power!
Wil je deze styling namaken zoals deze foto? Dan is het aan te raden om goede nepbloemen of bladeren te gebruiken om langer van je creatie te kunnen genieten :) Airplants blijven heel lang goed, het enige wat ze nodig hebben is lucht en af en toe een spray water.

BOLVAASJE

Meer inspiratie?

Op onze Pinterest pagina verzamelen we ook veel inspiratie, dus neem ook zeker een kijkje als je dit interessant vindt! Het Urban Jungle bord staat vol met stylingtips met bloemen en planten.

Vorige week hebben we een blog geschreven over meer groen aan je muur.

92f9882a902cc05ae13a52e553b21846
739afec040b8c1d3ffca17171bccc9fd
62fc947785f60b17f349bd775aa060fb
7ade325cf3d491dbea9222a3ea313b2e