Gratis verzenden vanaf €65,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

What’s happening at Brainy Days studio

Allereerst wat leuk dat je weer een kijkje neemt op onze blog. Hier wil ik jullie op de hoogte houden van alle veranderingen en het proces waar wij nu midden in zitten. Een super spannende tijd waarin we jullie input als Brainy volgers goed kunnen gebruiken. Zoals de meesten van jullie weten hebben we de beslissing genomen om per 1 februari 2017 de winkel te sluiten om meer focus aan te brengen en de online store met een vernieuwd Brainy Days 2.0 concept naar next level te tillen. Hans (mijn boyfriend) heeft zijn baan opgezegd bij Nike en is per 1 april fulltime aan de slag gegaan. Hij neemt de rol van Ecommerce manager op zich;) Ook klantenservice, logistiek en organisatie zijn taken die Hans vanaf nu van mij zal overnemen zodat ik me weer vol kan storten op concept en creatie! En ik kan je vertellen dat voelt nu al super goed. Hij zal zich hier onder ook nog even voorstellen. Jullie zullen hem vanaf nu zeker vaker terugzien in Instagram stories net zoals intern Micha. Mochten je ons daar nog niet volgen en het leuk vinden een kijkje achter de schermen te krijgen, check dan zeker onze Instagram stories op https://www.instagram.com/brainydays/

It’s a Brainy Studio

Mensen die pasgeleden hun bestelling op hebben gehaald hebben misschien al gezien dat we wat voorheen de winkel was, stapje voor stapje aan het transformeren zijn tot creatieve studio. Zo zijn de werkplekken en het magazijn efficiënter ingedeeld en hebben we onze fotostudio geïnstalleerd met meer ruimte om foto’s te maken. Voorin de studio hebben we producten uit de online collectie gepresenteerd in een gezellige shop corner. Zo kan je altijd nog even een deel van de collectie zien en voelen bij je pick up! Ook als je een ander product online hebt gezien wat je nog even in het echt wil voelen/bekijken dan kan dit natuurlijk altijd. Ook hebben we een muur roze geverfd en zijn er roomdividers in de maak zodat we het niet zo gezellige magazijn kunnen afschermen. Een hele transformatie dus al met al!

Offline experience

Nu de winkel er niet meer is hebben we meer tijd om ons te focussen op events.

Zo staan we in 20 en 21 mei op het shop event Flavourites live in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.  Ook staan we 31 september en 1 oktober met een pop up store op Engaged in de Westergasfabriek te Amsterdam. Verder zijn we aan het kijken wat voor events we in onze eigen studio of op andere locaties willen houden. Daarnaast zouden we het stiekem ook heel erg leuk vinden om een samenwerking aan te gaan met designers en/of creatieven. Dit kan in de vorm van een fysieke store zijn maar bijvoorbeeld ook een nieuw event. Ideeën genoeg!

Dus mocht je een leuk idee hebben of een samenwerking met Brainy Days zien zitten, neem dan zeker even contact met ons op!

Schermafbeelding 2017-04-14 om 14.43.25
DSC_3902

Pick up online bestelling

We merken dat nu de winkel er niet meer is, het aantal pick-ups sterk aan het toenemen is. Vinden wij alleen maar superleuk en gezellig! Vanaf nu kan je dan ook elke dinsdag t/m vrijdag (10:00 – 17:00) langskomen om je online order op te halen. Wil je zeker weten dat er iemand van ons aanwezig is, maak dan een afspraak via hallo@brainydays.nl op bel naar 020-2615685.

Online experience

Naast de online store zijn we bezig met het opzetten van een online platform wat als een schatkaart vol ideeën en inspiratie boven de webshop komt te hangen. Als creative spirit kan je met deze online toolbox zelf aan de slag om zo de meest creatieve versie van jezelf te ontdekken. Hierin zal ik als online stylist en content creator aan de slag gaan. klein tipje van de sluier: stylingtips, video’s vol vragen die beantwoord zullen worden. Hiermee zal het concept voor de online store en de producten die we nu verkopen aangepast worden. Hoe dit precies vorm zal krijgen merk je binnenkort ! Voor sneak peeks neem zeker af en toe een kijkje op Pinterest en volg onze Instagram stories.  https://nl.pinterest.com/Brainydays/

Meet the team:

hans-vera-discobal

Hello this is me: Vera

Owner & Creative spirit

 

About me:

Na mijn opleiding reclame, presentatie, communicatie heb ik het AMFI gedaan richting fashion & Branding. Deze studies waren voor mij de basis voor wat ik nu doe met Brainy Days. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met Brainy Days als een online visueel dagboek waarin ik per dag mijn inspiratie deelde. Dit alles is uitgegroeid tot waar we nu staan. Een creatieve online store inmiddels samen met mijn partner in crime en boyfriend Hans. Ook hierin zijn we yin/yang. He is digital, she is visual.

Is goed in:

Fotografie // styling // het bedenken van concepten // dansen // kletsen // brainstormen

Is niet goed in:

Geduldig zijn // gedachtes uitzetten // kamperen // sparen // nee zeggen

Vind ik leuk

Lekker weer // printjes // roze // glitter // planten // stippen // strepen // reizen // festivals zoals Lowlands en Georgies // natuurlijk mijn vriend Hans 😉

Vind ik niet leuk:

Regen // computer games // voetbal // copycats

Hello this is me: Micha

Student & Intern Brainy Days

About me:

Ik studeer International Lifestyle Studies waar trendonderzoek en concepting centraal staat! Mijn stage bij Brainy Days is super afwisselend. Ik ben hier constant opzoek naar nieuw merken en trends, fotograferen, het bedenken van concepten en many more! Ik ben een Zeeuws meisje wonend in de mooiste stad van Nederland, namelijk ROTTERDAM. Verder vind je mij vaak op het strand waar ik in de weekenden werk, aan het zonnen ben of naar mijn vriendje kijk die aan het surfen is.

Vind ik leuk:

Strand feestjes // Dromen //  Flared kleding // Kant // Zeemeermin cursus //  Ijsjes eten

Vind ik niet leuk:

Wachten // Brain freeze// Lange afstanden rijden //  Overhaaste aankopen // afgebrokkelde nagellak

Is goed in:

Fotograferen // Positief denken // Mensen afleiden // gekke dansjes doen

Is niet goed in:

Shotjes drinken //  Vooruit plannen

 

Hello this is me: Hans

Co-owner & e-commerce manager

About me:

Ik werk al zo’n 10 jaar binnen de online wereld, waarvan de laatste 2 jaar bij Nike. Bij Nike was ik als Ecommerce Marketing Manager bij Converse betrokken bij de lancering van Converse.com en verantwoordelijk voor alle marketing voor Converse.com in Europa. Vanaf het begin van Brainy Days heb ik Vera ondersteund in het opzetten en laten groeien van Brainy Days. In 2017 hebben Vera & ik besloten ons samen volledig op Brainy Days te richten en daarom mijn baan bij Nike opgezegd. Ik ga me vooral richten op alles met betrekking tot e-commerce, financiën, inkoop en organisatie.

Is goed in:

Ecommerce // Vera gerust stellen // dingen uitstellen // waterpolo

Is niet goed in:

Stress // dingen uit handen geven // verliezen

Vind ik leuk:

Motor rijden // festivals // muziek // Amsterdam // Azië // Vera

Vind ik niet leuk:

Stressen om ergens op tijd te zijn // controle verliezen

Hello this is me: Robbert

Webshop management

About me:

Hee hoi, ik ben Robbert. Bijna klaar met mijn studie Media, Informatie & Communicatie, waar ik het profiel Marketing, Media en Publishing volg. Ik help Hans en Vera met het webshop beheer en in drukke dagen inzetbaar voor allerlei hand- en spandiensten. Naast mijn studie houd ik ervan om te sporten. Ik zit op waterpolo, ik fitness en in de zomer fiets ik graag. In mijn vrije tijd chill ik met vrienden en/of mijn vriendin. Daarnaast lust ik graag een speciaalbiertje en houd ik van lekker eten.

Is goed in:

Marketing // analyseren // waterpolo // Fifa // uitstellen

Is niet goed in:

ergens tijd voor nemen // plannen

Vind ik leuk:

dierenfilmpjes // eten/drinken // alle elektronische muziek behalve EDM

Vind ik niet leuk:

stinkende mensen in openbare ruimtes // saaie dingen // neppe mensen

16904795_1712709705436178_1337657563231892025_o