Gratis verzenden vanaf €65,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

YAY we won the Dutch Retail Experience Awards 2016

RetailAwards1

YAY! Brainy Days heeft de Dutch Retail Experience Awards 2016 gewonnen en is zowel publiekswinnaar als jurywinnaar in de categorie Online Experience! Hartstikke bedankt voor jullie stemmen en deze steun in de rug. Om dit te vieren, geven we t/m 31 juli 10% korting op de gehele collectie! Gebruik de voucher WINNER bij het afrekenen.

Afgelopen zondag zijn de winnaars van de Dutch Retail Experience Awards bekend gemaakt op de Amsterdam Modefabriek. Brainy Days viel hierbij twee keer in de prijzen, voor zowel de publieksprijs als de juryprijs. De publieksprijs houdt in dat Brainy Days de meeste stemmen heeft ontvangen van het publiek. De jury vond van de 10 genomineerden, Brainy Days ook het sterkste concept. De Online Experience Award is bestemd voor de webshop die een unieke online beleving neerzet voor de consument en daarbij vernieuwende faciliteiten en inspiratie biedt voor de online bezoeker.

Wat zei de jury:

“Brainy Days is hét voorbeeld van interactie met je klant en daarom is zij volgens de jury de terechte winnaar van deze Award. Eigenaresse Vera de Ruijter heeft een succesvolle webshop met een uitgebreide en eigentijdse collectie van gevestigde maar ook veel nog onbekende ontwerpers. Ze is sterk in haar branding, werkt actief samen met ondernemers uit de buurt en bloggers. Ook heeft ze haar eigen showroom in Amsterdam waar ze haar collectie ook op een fysieke locatie presenteert. Tevens geeft ze er workshops en events om de binding met haar klanten ook offline te onderhouden. Brainy Days is zowel online als offline actief en blijft vernieuwen om haar klanten te kunnen blijven voorzien van service en gemak.”

En dit zeiden jullie over Brainy Days:

De eigenaresse is zeer creatief en dat is terug te zien in haar fysieke en webwinkel. De aangeboden producten zijn met zorg en passie geselecteerd en er is voor ieder wat wils. Als je iets besteld krijg je het altijd in ingepakt opgestuurd met een persoonlijk briefje, ze vinden dit een feestje om open te maken. Daarnaast zijn ze heel blij met de snelle service en reactie vanuit het bedrijf. “De webshop biedt inspiratie en is erg overzichtelijk. Dit maakt het prettig om de website vaker te bezoeken.”

De overige genomineerden in deze categorie waren als volgt:

Uppark, Fresh! Collection, Girls Love Eco, Style My Day Shop, Unconventional Wardrobe, Shopping Small, Brandfield, Perfectly Basics, Orange Bag.

RetailAwards2

Uit het persbericht:

“De winkels worden gescreend en beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, met jarenlange ervaring en een gouden visie over de toekomst van de retailers,beoordeeld vanuit verschillende vakgebieden. De winnaars zijn zorgvuldig onder de loep genomen Harry Bijl – innovatie en inspiratiespecialist bij de brancheorganisatie InRetail, Gea Eleveld – eigenaresse van Fashion-Up! Een adviesbureau voor conceptontwikkeling, fashionmanagement en projectmanagement voor de mode- en interieurindustrie, Ingrid Ploegmakers – Manager Marketing Retail en Communicatie bij Colliers International Kim Pereira – Hoofdredactrice van het modevakblad Textilia en Talita Kalloe – Freelance journalist en copywriter voor verschillende mode-, lifestyle- en retailvakbladen. Daarnaast is ze founder van het platform Soulstores.com . Dutch Retail Experience Award De Dutch Retail Experience Awards zijn de landelijke retailprijzen voor de winkels van nu! Een winkel die extra aandacht heeft voor bijvoorbeeld: bijzonder personeel, narrowcasting, het assortiment, de service, een origineel interieur, speciale evenementen en verrassende winkelruimtes. Er is momenteel van alles gaande in de retailbranche. Offline winkels hebben het moeilijk in deze economische mindere tijden. De winkel van de toekomst gaat er anders uitzien. Alles draait om een nieuwe manier van winkelen en het creëren van een authentieke beleving. Met de verschillende categorieën binnen de Dutch Retail Experience wordt er onderscheid gemaakt tussen de succesvolle retailers met een vooruitstrevende winkelbeleid.”

Hartstikke bedankt voor jullie steun!

The Brainy team: Vera, Hans, Heidi en Sjoukje