Gratis verzenden vanaf €65,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

Over Brainy Days

Hey Urban Explorer!

Brainy Days staat voor het samenbrengen van mensen en merken. Wij geven (upcoming) design en lifestyle merken een groter bereik door ze te bundelen in een online webshop en fysieke store in Amsterdam. Als stadse avonturier ontdek je elke keer weer een nieuwe schatkist vol aan treasure goods die je jezelf of een ander cadeau wil doen.

In april 2014 opende we onze store op een tijdelijke locatie in de Jordaan, tegelijk met een webshop vol verrassende producten. Na een waanzinnig mooi avontuur met de tijdelijke theme store, opende we in september 2015 Brainy Days in Amsterdam Oud-West.

Naast de showroom dient de locatie ook als creatief concept atelier waar op freelance basis concepten ‘gemaakt’ worden voor diverse creatieve merken en opdrachtgevers. We gaan de ruimte ook gebruiken voor creatieve events en workshops, snel meer daar over! Al met al dus een flexibele ruimte die constant kan transformeren.

Wie zit er achter Brainy Days?

veraprofiel

De creative spirit achter Brainy Days is Vera de Ruijter, een brander in hart en nieren die mensen en merken samenbrengt. Ik ben Brainy Days begonnen als blog waar ik elke dag een beeld van een design product wat mij inspireert plaatste. De naam Brainy staat voor mijn dagelijkse hersenspinsel met de fun-factor.

Blog