Gratis verzenden vanaf €70,-
Verzonden binnen 3 werkdagen

How it all started

Brainy Theme Store

In 2014 zijn we Brainy Days begonnen met een theme store op de Hazenstraat, midden in de Jordaan. De theme store veranderde om de drie maanden van thema waarbij merken en producten van het voorgaande thema plaats maakten voor nieuwe onontdekte designers. Op deze manier kwam je als klant steeds in een ‘nieuwe’ winkel terecht vol verrassende producten. In aanvulling op de winkel en webshop, lanceerde ik bij elk nieuw thema een gelijknamig online magazine. Het magazine functioneerde als interactieve schatkaart die de richting gaf naar nieuw te ontdekken Brainy Brands.

In totaal mochten we negen maanden het pand huren, waardoor we drie thema’s konden presenteren. Het eerste thema was ‘Let’s be adventurers’. Lampen gemaakt van weckpotten, mokken met illustraties van woeste mannen met baarden, en robuuste snijplanken van historisch hout. Het tweede thema wat volgde was het zomerse thema Be Blooming en als afsluiting het derde laatste thema, Enjoy your rainy days.

December 2014 was de laatste maand waarin de tijdelijke theme store aan de Hazenstraat open was. Na deze negen succesvolle maanden vol enthousiaste klanten, merken en media publicaties was het tijd voor een volgend avontuur. Lees het uitgebreide verhaal op deze blog en bekijk de foto’s & filmpjes hier onder.

Sinds september 2015 zitten we op de Jacob van Lennepkade. Niet met een theme store, maar met een showroom waarin je offline kunt shoppen om producten toch eerst in het echt te zien, of je online bestelling af kunt halen. We geven hier ook regelmatig workshops en andere events.

brainydaysamsterdam
winkel opening
CB_BD_7
inrichtingwinkel
winkeletalage
10014577_751041941602964_4661992003176441443_n
verawinkelafscheid
winkelinrichting

Lanceringsborrel nieuw thema

Sfeerimpressie winkel